A TÁMADÁS IDEJE



Ana Mendez:
Az ellenség a legkegyetlenebb, legerőszakosabb és legpusztítóbb támadást indította meg, amit valaha Krisztus teste elszenvedett. A sátán elengedte a pórázról hordáit, egy utolsó csepp vérig tartó támadásra, azzal a céllal, hogy végre elpusztítsa az emberiséget. A csüggedés, elbátortalanodás, félelem, megfélemlítés, varázslás, boszorkányság, megosztás, rosszindulat és rágalmazás szellemei szabadultak el, hogy lerombolják a vezetőket és széttörjék a gyülekezeteket. Korábban soha ennyi hűséges keresztényt nem láttunk visszaesni, ennyi pásztort elbukni,ennyi családot szétesni, és ennyi hívőt, akik hátat fordítottak az Úrnak.

Mi történik itt? 
Csak az, amit a Biblia előre megmondott: az utolsó napokat a hitehagyás jellemzi. Egész gyülekezeteket láttam szétesni, mert nem tudták hogyan legyenek éberek; nem volt őrálló a falon. Előrehaladó halálos fertőzésként a tunyaság, az engedékenység, a bűn,. A pletyka, és a széthúzás belépett ezekbe az egyházakba és senkiben nem volt elég mersz, hogy felszólaljon ez ellen.
Isten Szellemének legerőteljesebb mozdulásába lépünk bele a történelemben – az utolsó prófétai ciklusba – amire a sátán azzal felel, hogy betölti a szíveket lustasággal, kényelemszeretettel és önelégültséggel. Megengedjük magunknak, hogy elsodorjanak minket e világ gyönyörei és kéjvágyó kívánságai.
Isten népe alszik, miközben Isten szíve sír!
Isten nyög, mert a menny megnyílt sok nemzet fölött, és Ő kiönti tüzét az egyházra, hogy azt felemelje fenségben – s népe közül még mindig olyan sokan szunyókálnak. Ő vajúdik, mert nem fogja megváltoztatni időzítését, még az intenzív kínja miatt sem, amit azért él át,mert látja, hogy alszunk. A kürt megzendül az egész földön, és hamar eljön az Úr az Ő templomában!
A válasz – egy hadsereg! 
Isten prófétáinak ez a hatalmas hangja előhívja Isten erővel és méltósággal teljes, dicsőséges hadseregét, amit Jóel próféta látott:
„ Fújjátok a kürtöt a Sionon, riadóztassatok szent hegyemen…Nagy és hatalmas hadserege jön, amilyen soha azelőtt nem volt és ezután sem lesz! Előttük tűz emészt, mögöttük láng perzsel…”
Isten Szelleme meghirdet egy időszakot, amikor látjuk felállni az imádkozók, közbenjárók és szellemi harcosok olyan seregét, amelyet soha nem láttak azelőtt. Az apró imacsoportokkal rendelkező egyház nem rázza meg a nemzeteket. Isten azonban felállítja az élő Isten tüzével, hatalmával és tekintélyével felruházott sereget, - olyan hadsereget, amely kihívás lesz a pokol kapuinak. Az Úr hadseregében, amely isteni látogatás közepette születik meg, a katonák szája izzó szén és kiáltásukra Isten leszáll szent lakóhelyéről.
Isten hatalmas jobbjával fenntartott és abba öltöztetett hadsereg ez, amely Isten leheletével felszínre hozza a föld alapjait, hogy megdorgálhassa őket a Mindenható.
Ez egy olyan hadsereg, amelynek imája annyira tele van Istennek az ember állapota miatti fájdalmával és kínjával, hogy megrázza az egek erősségeit és megremegteti a föld.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések